Recepten

Avocado rivierkreeftjes en garnalen
PuurOlijf
Lucie Kuypers
  • Voorgerecht
  • Lunch
  • PuurOlijf Umbrie Citroen
  • PuurOlijf Umbrie Limoen
  • PuurOlijf Witte Balsamico

  • Salade
  • Vis
4
20 minuten
2 avocado's
rivierkreeftjes 150 gram
garnalen 150 gram
gerookte zalm 50 gram
Turkse yoghurt 2 eetlepels
PuurOlijf Speciaal Limoen / Citroen 30ml
PuurOlijf Witte balsamico 10ml
Snijd de avocado doormidden en schil deze m.b.v. een eetlepel.
Meng de garnalen, rivierkreeftjes met Turkse yoghurt, scheutje Speciale Limoen of Citroen olijfolie (2/3) en Witte Balsamico (1/3). Breng het geheel op smaak met peper en zout en eventueel "5 kruiden poeder" of verse dille. Vul hiermee de avocado en leg er nog een stukje gerookte zalm op.

Ook zonder yoghurt is dit een lekker recept!

Kerkstraat 16, Spaubeek
06 20 60 69 02  

©2024 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer